• Ροή Ειδήσεων

    Κλειστό για 48 ώρες το μαγαζί που τραγουδάει ο Μαζωνάκης, λόγω φοροδιαφυγής

    • NewsRoom
    Γιώργος Μαζωνάκης

    Γιώργος Μαζωνάκης


    Κλείνει για 48 ώρες (από σήμερα έως και το Σάββατο) το νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου τραγουδούν Μαζωνάκης – Δημητρίου, καθώς διαπιστώθηκε, μη έκδοση αποδείξεων για 11 μπουκάλια, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 250 ευρώ και «λουκέτο» του μαγαζιού. Η έφοδος στο κέντρο «Έναστρον» έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Κλιμάκιο οκτώ ατόμων βρισκόταν από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο, παριστάνοντας τους πελάτες.

    Έλεγχος πραγματοποιήθηκε και στο κατάστημα «Βοτανικός» όπου δεν διαπιστώθηκε παρανομία, ενώ το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια των εορτών.

    Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια αστυνομικών πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Αττικής.ν πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Αττικής.



    ΣΧΟΛΙΑ