ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά μία ποδοσφαιρική γιορτή αμαυρώθηκε, καθώς το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού «τινάχθηκε στον αέρα» μετά τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, ξέσπασαν επεισόδια έξω από το γήπεδο της Θεσσαλονίκης.
Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα πληρώσει ακριβά με τιμωρία αυτή την απερισκεψία κάποιου ανεγκέφαλου.
Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα που έχουν πέσει, δείγμα των άσχημων γεγονότων που εκτυλίσσονται για να απομακρυνθεί το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: thestival.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο μυστικός κόσμος της γυναίκας στην αρχαιότητα Μουσείο Μπενάκη: Γράφει ο δρ Γιώργης Μαγγίνης
- Οι επενδυτικοί παράλληλοι βίοι Σκλαβενίτη- Παντελιάδη
- ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Μόνο ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αντίθετος στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης από το Υπουργικό Συμβούλιο — Κάτι ξέρει
- Μεγάλη επίθεση ουκρανικών drones στη Μόσχα και τα περίχωρά της – Έκλεισαν αεροδρόμια, ζημιές σε κτίρια
