ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 28χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου.
Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τροχαίο σοκ για 29χρονο ποδοσφαιριστή – Δίνει «μάχη» για τη ζωή του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο με νταλίκα στη Λάρισα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλείνει το deal της Εθνικής Τράπεζας με την Allianz – mononewsTV
- Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
- Reuters: Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να πλήξει τα πυρηνικά του Ιράν
- Χρηματιστήριο: Profit taking στην Cener, βάση πάνω από τα 18 για ΔΕΗ, επαναφορά στα 13 για Allwyn
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.