• Ροή Ειδήσεων

    Δολοφονήθηκε γνωστός ηθοποιός από το Trainspotting 2 (pics)

    • NewsRoom


    Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός Bradley Welsh, γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία «T2 Trainspotting»  ως ο γκάνγκστερ κ. Doyle.

    Ο 42χρονος ηθοποιός και πρώην μποξέρ δέχτηκε πυρά έξω από το διαμέρισμά του στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Τσέστερ, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Εδιμβούργου. Οι αστυνομικές Αρχές έσπευσαν αμέσως στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, ενώ λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

    Η αστυνομία της Σκωτίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τραγικό γεγονός: «Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία».

    Ο Irvine Welsh, συγγραφέας του «Trainspotting» και φίλος του άτυχου ηθοποιού, σε ανάρτησή του έγραψε: «Bradley John Welsh, η καρδιά μου ράγισε. Αντίο εκπληκτικέ και όμορφε φίλε μου. Σε ευχαριστώ που μου έκανες έναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησες να δω τον κόσμο με έναν πιο ευγενή και συνετό τρόπο»:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ρότζερ Γουότερς καλεί την Κατερίνα Ντούσκα να μην συμμετάσχει στη Eurovision

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο



    ΣΧΟΛΙΑ