• Ροή Ειδήσεων

    Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες-«φωτιά» για τον 21χρονο Ροδίτη κατηγορούμενο (video)

    • NewsRoom


    Νέα  συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μετά την άρση απορρήτου των επικοινωνιών των δύο κατηγορούμενων.

    Οι κατηγορούμενοι μετά την απολογία τους, την 7η Δεκεμβρίου 2018 έχουν κριθεί ως γνωστόν προσωρινά κρατούμενοι και η τακτική Ανακρίτρια, μετά την υποβολή και σχετικών αιτημάτων από τους συνηγόρους τους, παρήγγειλε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης σε ψυχίατρο του καταστήματος κράτησης Γρεβενών, ο οποίος περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για να προβεί στην εξέτασή τους και να αποφανθεί με αιτιολογημένη έκθεσή του, σχετικά με την ψυχική και διανοητική κατάστασή τους.

    Στο μεταξύ συγκλονίζει μαρτυρία για τη δράση του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

    «Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη. «Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

    Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μιας 24χρονης κοπέλας η οποία όπως αποκάλυψε ο 21χρονος Ροδίτης την είχε καλέσει στο κινητό την ίδια μέρα της δολοφονίας.

    Η ίδια ανέφερε πως ο 21χρονος την είχε προσεγγίσει πολύ έντονα το ίδιο διάστημα με τη δολοφονία της Ελένης. Μάλιστα, μία από εκείνες τις μέρες, της πρότεινε να πάνε μαζί βόλτα, αλλά θα πήγαιναν με το αμάξι ενός φίλου του. Η ίδια είχε δεχτεί, ωστόσο στη συνέχεια της έκλεισε το τηλέφωνο από μπαταρία και δεν πήγε.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=209&v=lqQ0GZ3GNaY

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Σοκάρουν τα στοιχεία στο κινητό του 21χρονου



    ΣΧΟΛΙΑ