Η AUDIO VISUAL ανακοίνωσε ότι προέβη και σε εμπορική συμφωνία με την ODEON AE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής ταινιών στην ελληνική αγορά, με αντικείμενο τη συνεκμετάλλευση, σε ποσοστό 50%, δικαιωμάτων κινηματογραφικών ταινιών σε όλα τα μέσα (κινηματογράφος, ελεύθερη και συνδρομητική τηλεόραση, video, video on demand κ.λπ.).
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με αυτήν την εμπορική συνεργασία η AUDIO VISUAL επανέρχεται δυναμικά στην αγορά της εκμετάλλευσης και διανομής ταινιών για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε επέκταση της επιχειρηματικής συνεργασίας του Ομίλου της AUDIO VISUAL με τις επιχειρήσεις της ODEON στον χώρο των πολυκινηματογράφων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NATO: Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι το Ιράν μπορεί να πλήξει ευρωπαϊκές πόλεις
- Έγκλημα στην Καρδίτσα: 17χρονος και 16χρονος ομολόγησαν τη δολοφονία γνωστού τραγουδιστή
- Γαλλία-Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι – Η ακροδεξιά έχασε στις μάχες στην Τουλόν και την Μασσαλία
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.