ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού
Με άλμα 10% κινείται η μετοχή της Netflix πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street, ύστερα από μία σειρά αναβαθμίσεων που ήρθε για την τιμή της μετοχής μετά τα χτεσινά αποτελέσματα τριμήνου.
Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 403 εκατ. δολ. ή 89 σεντς ανά μετοχή από 129,6 εκατ. δολ. ή 29 σεντς ανά μετοχή ενώ οι αναλυτές περίμεναν τα κέρδη της εταιρείας να διαμορφωθούν στα 68 σεντς ανά μετοχή. Επιπλέον η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε 6,96 εκατ. νέους συνδρομητές το τρίτο τρίμηνο, με τις εκτιμήσεις των αναλυτών να κάνουν λόγο για αύξηση στα 5 εκατ.
Στον απόηχο, η Morgan Stanley αύξησε την τιμή στόχο για τη μετοχή στα 475 δολάρια από 450 προηγουμένως, η J.P Morgan αύξησε την τιμή στόχο στα 450 δολάρια από 415 και η Raymond James στα 435 δολάρια από 400 δολάρια προηγουμένως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα παιδιά μας και να υψώνουμε ακόμη πιο ψηλά την σημαία της ελληνικής ναυτοσύνης
- Οδυσσέας Κωνσταντίνοπουλος: Διαψεύδει ότι προσχωρεί στη ΝΔ
- Φωτιά τώρα στα Λιόδωρα Αρκαδίας
- Art Athina 2025: Η Αθήνα ξαναγράφει τον χάρτη της σύγχρονης τέχνης στο Ζάππειο Μέγαρο
