ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λιγότερα από 100.000 νέα κρούσματα ανακοίνωσαν σήμερα οι βρετανικές υγειονομικές αρχές, χωρίς ωστόσο στα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα να περιλαμβάνονται δεδομένα από τη Βόρεια Ιρλανδία, τη Σκωτία και όλη την Ουαλία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στην Αγγλία 98.515 νέα κρούσματα και 143 θάνατοι.
Τα σημερινά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν δεδομένα από τη Β. Ιρλανδία, τη Σκωτία και περιοχές της Ουαλίας, λόγω των διαφορετικών πρακτικών που ακολουθούν στην καταγραφή οι περιοχές αυτές κατά την περίοδο των εορτών.
Στις 25 Δεκεμβρίου τα κρούσματα στη Βρετανία ανήλθαν σε 113.628 και στις 26 Δεκεμβρίου στα 108.893. Στις 24 Δεκεμβρίου είχαν καταγραφεί περισσότερα από 122.000 νέα κρούσματα, κυρίως λόγω της παραλλαγής Όμικρον.
Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό 12,2 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο και 148.003 από αυτούς πέθαναν.
Διαβάστε επίσης
Φάουτσι: Ακυρώστε τα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Θεμιστοκλέους: Άνοιξαν 120.000 νέα ραντεβού για παιδιά 5-11 ετών
Νέα μέτρα: Διασκέδαση και εστίαση έως τις 12 – Έως 50% το ποσοστό τηλεργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Προκοπίου… όπως Ωνάσης και Νιάρχος: Τα πλοία του αψηφούν τους πυραύλους στα Στενά του Ορμούζ – Αφιέρωμα της WSJ
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ χτύπησε την Ήπειρο, κοντά στην Αλβανία
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.