ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της covid-19 μπορούν να κάνουν από σήμερα όλοι οι κάτοικοι των Βρυξελλών, ηλικίας 18 ετών και άνω, χωρίς λίστα αναμονής. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η Μικτή Κοινοτική Επιτροπή των Βρυξελλών.
Οι αρμόδιες αρχές εκτιμούν ότι η ενισχυτική δόση θα έχει χορηγηθεί σε 3 εκατομμύρια Βέλγους πολίτες μέχρι τις γιορτές. Εκτιμάται, επίσης, ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου θα υπάρχει δυνατότητα χορήγησης 60.000 εμβολιασμών εβδομαδιαίως.
Υπενθυμίζεται ότι επιτρέπεται μια πρόσθετη δόση δύο μήνες μετά τη λήψη της εφάπαξ δόσης του εμβολίου Johnson & Johnson, τέσσερις μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου AstraZeneca ή έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση των εμβολίων Pfizer και Moderna.
Διαβάστε επίσης
ΟΗΕ-Covid-19: Ο ΠΟΥ κάνει έκκληση στα κράτη-μέλη για μια συνθήκη για τις πανδημίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
- Το νέο στοίχημα της FIFA στη Βηρυτό: Στάδιο–σύμβολο με την υπογραφή Ινφαντίνο
- Πέθανε ο «σούπερσταρ» αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι, που άλλαξε την όψη του Μπιλμπάο
- Οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ λένε ότι η εξαγορά της Warner από τη Netflix πρέπει να μπλοκαριστεί