ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία κατέγραψε 42.308 κρούσματα του νέου κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας της χώρας, τον υψηλότερο αριθμό από την αρχή της πανδημίας.
Από τις αρχές του Μαρτίου όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε μια χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας καταγράφεται μια διαρκής ανοδική πορεία του αριθμού νέων μολύνσεων.
Την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε αυστηροποίηση των μέτρων, μεταξύ άλλων την επαναφορά ολικού lockdown τα Σαββατοκύριακα.
Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, που φέτος ξεκινά στις 13 Απριλίου, θα απαγορεύονται σε όλη τη χώρα οι συναθροίσεις για τα παραδοσιακά γεύματα σαχούρ (πριν από το ξημέρωμα) και ιφτάρ (μετά τη δύση του ηλίου). Επίσης, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα σε όλη τη χώρα.
Το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 3,4 εκατομμύρια, βάσει των επίσημων στοιχείων. Ο αριθμός των θανάτων τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθε σε 179, με τον απολογισμό των νεκρών από την Covid-19 να βρίσκεται πλέον στους 31.892.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.