• Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

    Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas

    Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

    Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas

    Μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, με στόχο την κάλυψη των αναγκών περισσότερων από 10.000 ακριτών συμπολιτών μας, διαθέτει η NN Hellas, πάντα σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε».

    Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, η εταιρία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες υγείας της Dr Online χωρίς κόστος στους κατοίκους της ακριτικής Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, των πιο απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιούχων επιδομάτων αλληλεγγύης.

    Με επίκεντρο τον άνθρωπο

    Στο πρόγραμμα εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι των 15 Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και το σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης.

    Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν πληροφορίες υγείας για το θέμα υγείας που απασχολεί τον χρήστη και είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το 24ωρο.

    Σε περιπτώσεις, μάλιστα, που απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί προτείνουν στους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους πρέπει να απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

    Το σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store και μπορούν όλοι να την κατεβάσουν δωρεάν σε smartphone ή tablet.

    Πώς λειτουργεί η υπηρεσία

    Ο χρήστης κάνει εγγραφή, χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που έχει παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μπορεί να εισέλθει στην εφαρμογή.

    Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς αναφορικά με θέματα υγείας του, ώστε να τον κατευθύνουν και να βοηθήσουν.

    Καλύπτοντας την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας

    Η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με αυτή την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 ακρίτες συμπολίτες μας μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία».

    Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σημείωσε: «Η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας αποτελεί πλέον ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει τις προσπάθειές μας, όπως αυτή της ΝΝ Hellas».

    Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κα. Χαρούλα Γιασιράνη, ανέφερε: «Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους πολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NN Hellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ».

    Κάθε στιγμή, με κάθε δυνατό τρόπο, η NN Hellas βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο, ακόμα και αν είναι μακριά. Δίνοντας έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια και καλύπτοντας την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σε μια περίοδο που η προστασία της υγείας είναι σημαντικότερη από ποτέ.

    Γιατί η ζωή είναι πιο όμορφη όταν φροντίζεις για τους γύρω σου.