ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του COVID-19 στην Ισπανία αυξήθηκε στους 1.720 σήμερα από τους 1.326 θανάτους που είχαν αναφερθεί χθες, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία επικαλούμενα στοιχεία των υγειονομικών υπηρεσιών.
Ο αριθμός των καταγεγραμμένων περιστατικών στη χώρα αυξήθηκε σήμερα στα 28.572 περιστατικά από 24.926 της προηγούμενης καταμέτρησης που είχε δημοσιοποιηθεί χθες, σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές αναφορές.
H κυβέρνηση της Ισπανίας αποφάσισε την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης κατά 15 ακόμη ημέρες, μετά την αρχική 15νθήμερη κατάσταση ανάγκης που είχε ανακοινωθεί στις 14 Μαρτίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του COVID-19, όπως ανέφεραν σήμερα οι εφημερίδες «El Pais» και «El Mundo».
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ επικοινώνησε την απόφαση τις κυβέρνησης στα στελέχη της περιφερειακής διοίκησης μέσω μιας βιντεοκλήσης.
Η επιβολή της κατάστασης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, απαγορεύει όλες τις αναγκαίες μετακινήσεις.
Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pax Silica: Οι ΗΠΑ δημιουργούν κοινοπραξία 1 τρις. δολαρίων για επενδύσεις σε ενέργεια, ορυκτά και ημιαγωγούς
- Alpha Trust: Διπλασιάστηκαν τα EBITDA στα 5,9 εκατ. ευρώ
- ΣτΕ: Τη Τετάρτη θα συζητηθεί η τροποποίηση της χωρικής οργάνωσης της μαρίνας του Αγίου Κοσμά
- Ευρωαγορές: Καταστροφικός ο Μάρτιος, η χειρότερη επίδοση των τελευταίων έξι ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.