• ΥΓΕΙΑ

    Συναγερμός στον Δήμο Συκεών: Δεκάδες τα κρούσματα, πιθανό το lockdown

    • NewsRoom


    Ανησυχητική είναι η κατάσταση στον Δήμο Συκεών εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Σίμο Δανιηλίδη.

    Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού έχουν βρεθεί σε δομές και συλλόγους του δήμου, ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν μπει σε καραντίνα, όπως δήλωσε ο κ. Δανιηλίδης, μιλώντας στο MEGA, το πρωί της Δευτέρας.

    «Το 75% των κρουσμάτων είναι παιδιά. Ανάμεσα τους είναι παιδιά 15 ετών, αθλητές και πρωταθλητές», υπογράμμισε ο κ. Δανιηλίδης, τονίζοντας για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι κανείς δεν είναι απολύτως προστατευμένος από τον κορονοϊό.

    Όπως υποστήριξε ο κ. Δανιηλίδης, τα κρούσματα είναι σε διαφορετικές περιοχές του δήμου Συκεών, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει φόβος ότι μπορεί να αυξηθούν σε δεκάδες.

    «Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα» για τον ιό, δήλωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει οι πολίτες να μην χαλαρώσουν και να συνεχίσουν να τηρούν όλα τα μέτρα.

    Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Συκεών σημείωσε ότι έχει ζητήσει να πάει στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.

    «Αν μας πουν ότι πρέπει να γίνει lockdown, θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ