ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό SARS-CoV-2 επιβεβαιώθηκε ένας τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου ΚΑΤ.
Η διάγνωση έγινε χθες, Παρασκευή και αμέσως ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου και ξεκίνησε η ιχνηλασία, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα 11 άτομα του προσωπικού του χειρουργείου β’ ορόφου (8 αιθουσών), επαφές του τραυματιοφορέα. Λήφθηκαν δείγματα από 100 άτομα (προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων).
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί μερική αναστολή των συγκεκριμένων 8 χειρουργικών αιθουσών μέχρι την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου.
Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στις υπόλοιπες αίθουσες του Νοσοκομείου.
Το Νοσοκομείο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και κατά τις ημέρες εφημέρευσης.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζεφ Μπέζος: Έκλεισε το deal για τη Λίβερπουλ – Ποιοι είναι οι «συμπαίκτες» του
- Σκέρτσος για φωτιά στη Χαλκιδική: Η αντιπολίτευση ακυρώνει το έργο των πυροσβεστών
- Σιδηρόδρομος: Πότε ολοκληρώνονται τα έργα αποκατάστασης στον κεντρικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη
- Attica Group: Με τριάντα επτά πλοία κυριαρχεί στο Αιγαίο και Αδριατική ενώ εκσυγχρονίζει με νέα πλοία το στόλο της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.