• ΥΓΕΙΑ

    Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορονοϊό 9 εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

    • NewsRoom


    Θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν 9 εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

    Πρόκειται για υγειονομικούς υπαλλήλους που επέστρεψαν από άδειες και οι οποίοι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υποβλήθηκαν υποχρεωτικά σε έλεγχο προκειμένου να προληφθεί ο κίνδυνος διασποράς σε υγειονομική δομή.

    Οι εργαζόμενοι υπεβλήθησαν την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη σε εξετάσεις. Τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν και με το δεύτερο τεστ που διενεργήθηκε την Παρασκευή, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν εχθές.

    Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, οι εργαζόμενοι συνέχισαν να εργάζονται στο νοσοκομείο έως ότου βγουν τα αποτελέσματα, γεγονός που γεννά ανησυχίες για το κατά πόσον έχουν μεταδώσει τον ιό σε άλλα άτομα. «Κανονικά θα έπρεπε να μη δουλεύουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ» σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει να γίνονται τεστ σε όλους τους εργαζομένους.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου, 50 υγειονομικοί υπάλληλοι σε όλη τη χώρα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό,



    ΣΧΟΛΙΑ