• ΥΓΕΙΑ

    Παύλος Πολάκης: Προσφέρεται ως εθελοντής γιατρός στην ομάδα του ΕΚΑΒ

    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, διαθέσιμος να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ δηλώνει ο Παύλος Πολάκης, με επιστολή του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και του ΕΚΑΒ.

    Λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν στα νοσοκομεία από την πανδημία του κορονοϊού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προτίθεται να κάνει κάποιες βάρδιες ανά βδομάδα στην ομάδα του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ, για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, με δεδομένο όπως λέει ότι έχουν ανασταλεί οι περισσότερες εργασίες στη Βουλή και έτσι, έχει τον απαραίτητο χρόνο για κάτι τέτοιο.

    Ακολουθεί η επιστολή του Παύλου Πολάκη:

    «Κυρία Κοτανίδου, Κυρία Θεοδωρακοπούλου,

    Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορονοϊού.

    Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλής και κομματικών διαδικασιών, δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι ).

    Εν αναμονή απαντήσεως,

    Πολάκης Παύλος
    Χειρουργός εντατικολόγος
    Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων»



    ΣΧΟΛΙΑ