ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας υπό το πρίσμα και της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται με τρομακτικό τρόπο κάτι που καθιστά επιβεβλημένο τον εμβολιασμό. Αυτήν την στιγμή πάντως, όπως είπε, υπάρχει μία μείωση της αύξησης των κρουσμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Συνεχίζοντας ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας σημείωσε πως αυτή την στιγμή έχει πέσει πολύ ο ηλικιακός μέσος όρος των κρουσμάτων. Συγκεκριμένα, όπως είπε, αυτή την στιγμή ο μέσος όρος είναι τα 30 έτη, όταν στις αρχές της χρονιάς ήταν η ηλικία των 46.
Διαβάστε επίσης:
Πρόβλεψη σοκ από Αρκουμανέα: Κοντά στις 3.000 κρούσματα σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αργεντινή: Προειδοποίηση για τσουνάμι ύστερα από ισχυρό σεισμό 7,4 ρίχτερ
- Eurobank: Εγκρίθηκε από τα ΔΣ η συγχώνευση με τη Eurobank Υπηρεσιών και Συμμετοχών
- Μητσοτάκης: Υποδέχθηκε τον υπουργό Βιομηχανίας των ΗΑΕ στο Μέγαρο Μαξίμου – Επαναβεβαιώθηκε η ισχυρή στρατηγική εταιρική σχέση
- Χρηματιστήριο: Πάρτι με ΔΕΗ και τράπεζες, πάτησε τα 20,2 ευρώ ο ΟΠΑΠ – Παρά τρία εκατ. δεν έγραψε 1 δισ. κεφαλαιοποίηση ο ΟΛΠ!
