ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο βρέφη θετικά στον κορονοϊό μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για να εξεταστούν από τους γιατρούς.
Τα δύο βρέφη διαπιστώθηκαν θετικά στον κορονοϊό και γι’ αυτό μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια θα μεταφερθούν πιθανότατα στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Στο νοσοκομείο επίσης θα μεταφερθούν και οι μητέρες για να λάβουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και να υποβληθούν σε εξετάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρδιοπαθείς και καλοκαίρι: Διακοπές με ασφάλεια
- Nέοι δασμοί Τραμπ: Επιβάλλει επιπλέον φόρους 15% και ελάχιστες τιμές εισαγωγής στο πολυπυρίτιο
- Πρεμιέρα στην Ολλανδία, την Πορτογαλία και τη Β’ Γερμανίας με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Monte dei Paschi: Κέρδη πάνω από τις προβλέψεις εν μέσω μάχης για το μέλλον της ιταλικής τράπεζας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.