ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κωνσταντινίδης: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αποκαλύψεις για πλασμαφαίρεση σε «ψευτοκλινική στα Σκόπια» – Η γυναίκα μου ήταν καρκινοπαθής για χρόνια και έφυγε σε 2 μήνες (βίντεο)
Πέθανε από κορονοϊό και ένατος υγειονομικός, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Πρόκειται για νοσηλευτή 60 ετών του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, προϊστάμενο τμήματος βραχείας ογκολογίας, που βρισκόταν ένα χρόνο πριν από τη σύνταξη.
Πάντα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.
Διαβάστε επίσης:
Σωτήρης Τσιόδρας: Γιατί είναι σημαντικό το ελληνικό rapid test κορονοϊού
ΕΟΔΥ: Σε ποιες περιοχές γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test κορονοϊού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Οι προειδοποιήσεις περί χρήσης πυρηνικών αποτελούν μια υπενθύμιση σε «θερμοκέφαλους» Ευρωπαίους
- Micron: Ράλι άνω του 40% από τα χαμηλά του Ιουλίου – Το στοίχημα των επενδύσεων ΤΝ
- Στέφανος Γκίκας στην ορκωμοσία των 87 Λιμενοφυλάκων: «Είμαι βέβαιος ότι θα τιμήσετε το Εθνόσημο, επιδεικνύοντας αφοσίωση στον κώδικα αξιών του Σώματος»
- Μακρόν – Σάντσεθ μετά τη δήλωση Μπέρναμ: «Με ανοιχτές αγκάλες» θα καλωσόριζαν την επιστροφή της Βρετανίας στην ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.