ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλληψη δύο Κινέζων για απάτες – Πώς παγίδευαν κινητά με ψεύτικες κεραίες και άδειαζαν τραπεζικούς λογαριασμούς
Σε συναγερμό τέθηκε η Τουρκία μετά τον εντοπισμό ύποπτων κρουσμάτων του φονικού κοροναϊού.
Όπως μεταδίδει το CNNTurk, δύο Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι εργάζονται σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην περιοχή Σουλτάχανε της επαρχίας Ακσαράι, που βρίσκεται στην κεντρική Τουρκία, αισθάνθηκαν ζάλη και ναυτία, ενώ είχαν τάση για έμετο.
Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα πως συνολικά εννέα εργαζόμενοι με χώρα καταγωγής την Κίνα μετέβησαν σε νοσοκομείο της περιοχής για λόγους δημόσιας υγείας.
Οι Κινέζοι νοσηλεύονται σε ειδικό δωμάτιο, ενώ στο προσωπικό του νοσοκομείο δόθηκαν ειδικές αντιλοιμωξιογόνες μάσκες.
Από την πλευρά της, η τουρκική διεύθυνση Υγείας ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και αναλύσεις, χωρίς να κάνει γνωστά τα αποτελέσματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση GPO: «Κλειδώνει» η πρωτιά της ΝΔ με 30,3% – Η ΕΛΑΣ στη δεύτερη θέση με 15,8%, στο 13,1% το ΠΑΣΟΚ
- Ενεργειακή «φωτιά» στην Ευρώπη: Πετρέλαιο στα $110 και φυσικό αέριο στα €80 – Ο λογαριασμός για την Ελλάδα
- Τραμπ: Συμφωνία ΗΠΑ–Δανίας για τη Γροιλανδία – Μόνιμη αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο νησί
- Φωτοβολταϊκά: Το νέο «στοίχημα» της αυτοκατανάλωσης – Τι αλλάζει για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.