ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σύζυγος μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία είχε προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό στην Κίνα, μολύνθηκε αφού επέστρεψε στο Σικάγο, ανακοίνωσαν οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές σήμερα.
«Γνωρίζουμε ότι αυτό θα μπορούσε να φανεί ανησυχητικό» δήλωσε ο διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, όμως «ο άμεσος κίνδυνος για τους Αμερικανούς είναι μικρός» επισήμανε, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια μετάδοση μεταξύ συζύγων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΛΠΕ: 8 στους 10 Έλληνες αγοράζουν από online πλατφόρμες χωρών εκτός ΕΕ
- Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων
- Πιερρακάκης: Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η πόλη που θα συμβολίζει το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας
- Αγρότες: Δεν άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια του Ωραιοκάστρου, μοιράζουν όσπρια και κηπευτικά – Κλειστή η εθνική στα Μάλγαρα