ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Αττικόν, καθώς 33χρονος Κινέζος, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Κίνα, έσπευσε στο νοσοκομείο, εμφανίζοντας ύποπτα συμπτώματα.
Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς, όπως υποστήριξε, εμφάνισε τα συμπτώματα βήχα και γρίπης. Στον ασθενή γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν φέρει τον ιό.
Σε συναγερμό έχει τεθεί και η Υγειονομική Περιφέρεια ενώ ο διοικητής, Χρήστος Ροϊλός, είναι επίσης σε ετοιμότητα, προκειμένου να διευκολυνθούν όλες οι διαδικασίες που θα χρειαστούν για να ελεγχθεί ο ασθενής για το εάν έχει προσληφθεί από τον φονικό ιό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για κυκλώματα «μαϊμού» επιδοτήσεων – Έρχονται συλλήψεις και αυστηρότεροι έλεγχοι
- ΕΛΤΑ: Ξεκινά το πρώτο κύμα αναστολών λειτουργίας – 46 καταστήματα κλείνουν άμεσα, τρίμηνη παράταση για την περιφέρεια
- Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε ανεβαίνουν στο myCAR, ποια είναι τα ποσά και τα νέα πρόστιμα καθυστέρησης
- Πετρέλαιο: Η Morgan Stanley αυξάνει στα 60 δολ. την πρόβλεψη της μετά την απόφαση του OPEC+