• ΥΓΕΙΑ

    Καρκίνος του Μαστού: Σύγχρονες απόψεις και προοπτικές

    • NewsRoom
    καρκίνος-μαστού


    Στην εποχή των δραματικών αλλαγών και της αμφισβήτησης του καθιερωμένου, οι απόψεις για τον καρκίνο του μαστού, καθώς και το πρότυπο των καρκίνων, αλλάζουν ταχέως.

    Με στόχο να να προβληθούν οι πλέον σύγχρονες απόψεις και προοπτικές της ενασχόλησης με τη νόσο από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να ανταλλαχθούν απόψεις και ιδέες και να αναπτυχθούν στρατηγικές αντιμετώπισης διλημμάτων, η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού διοργανώνει την 2η Διεπιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού με τίτλο «Σύγχρονες Απόψεις και Προοπτικές».

    H Ημερίδα απευθύνεται σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες που ασχολούνται με τη νόσο σε διαγνωστικό και χειρουργικό επίπεδο καθώς και σε όσους εμπλέκονται στην πρόληψη, αγωγή και αντιμετώπιση της ασθενούς με Καρκίνο του Μαστού. Οι Συνεδρίες της συνοψίζονται στις εξής ενότητες: Διαγνωστική Προσέγγιση – Χειρουργική Προσέγγιση – Ογκοπλαστική / Πλαστική – και Ογκοθεραπευτική.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διεθνούς φήμης καθηγητής Χειρουργός Μαστού στο Memorial, VIRGILIO SACCHINI, θα ανακοινώσει τη συνεργασία σε επιστημονικό επίπεδο μεταξύ του Ιατρείου Μαστού της Γυναικολογικής Κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν και του Breast Unit του Memorial Sloan Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης.

    Η Ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος και της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center”, στις 6 Οκτωβρίου 2018.

    Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με Live Streaming (www.breastcancerconference.gr)

    Επιστημονικό πρόγραμμα

     



    ΣΧΟΛΙΑ