ΥΓΕΙΑ

Κέντρο υγείας μαστού άνοιξε η Νατάσα Παζαΐτη

Παζαϊτη


Έπειτα από τη μακρά συνεργασία που είχε με το γνωστό ιατρικό κέντρο Embio του γυναικολόγου Θάνου Παράσχου, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Νατάσα Παζαΐτη, αποφάσισε να ανοίξει το δικό της ιατρείο.

Η πρώην πρώτη κυρία της χώρας και σύζυγος του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη ανεξαρτητοποιήθηκε επαγγελματικά και εγκαινίασε το Κέντρο Υγείας Μαστού, που ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Το κέντρο βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων.

Η ίδια, μάλιστα, έσπευσε να το ανακοινώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Με αγάπη για τη γυναίκα δημιούργησα το Κέντρο Υγείας Μαστού για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί. Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνουν το αφορολόγητο, ψάχνουν ανταλλάγματα (και στο βάθος εκλογές)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΝΤ: Τι αναφέρει η έκθεση για το ελληνικό χρέος, οι προκλήσεις και οι τρεις λύσεις για την Ελλάδα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Red Alert : Sell-off στα ομόλογα της Γαλλίας λόγω του πολιτικού ρίσκου (με την Le Pen)


ΣΧΟΛΙΑ