ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνητικά στον κορονοϊό ήταν τα 39 δείγματα που ελήφθησαν από ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΓΝΝΘΑ “Η Σωτηρία”.
Όπως μάλιστα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, η προγραμματισμένη εφημερία της Κλινικής το Σάββατο θα διεξαχθεί κανονικά.
Στην Κλινική είχαν εντοπιστεί την Τετάρτη 5 θετικά κρούσματα SARS-CoV-2 (3 ιατρικού προσωπικού και 2 νοσηλευτικού προσωπικού της Κλινικής). Οι εν λόγω φορείς τελούν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ στην Κλινική πραγματοποιήθηκε απολύμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται αύριο Γάκα και Θεοδωρόπουλος
- Lamda: Ενοποιημένες καθαρές ζημιές 41 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο
- Κόσοβο: Οργή και επεισόδια στην Πρίστινα μετά την καταδίκη του Θάτσι και άλλων 3 ηγετών του UCK – «Ντροπή» λέει ο Έντι Ράμα
- Goldman Sachs και Nomura για πετρέλαιο: Αυτό κινεί τις αγορές όχι η Τεχνητή Νοημοσύνη – Πώς επιδρά στα ομόλογα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.