ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρά την σταθεροποίηση που εμφανίζεται στον αριθμό των κρουσμάτων, η πίεση στο ΕΣΥ παραμένει μεγάλη, καθώς είναι αυξημένες οι εισαγωγές, τόνισε απόψε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. Όπως προέβλεψε, θα συνεχιστεί η πίεση στο ΕΣΥ και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στη βόρεια Ελλάδα, οι γιατροί και οι νοσηλευτές υπερβαίνουν πλέον τον εαυτό τους.
Αναφερόμενη στο πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον, είπε ότι θα δούμε κι άλλα κρούσματα, ενώ μιλώντας για τον ασθενή με την Όμικρον, είπε ότι βρίσκεται στο σπίτι του και παρακολουθείται από τους γιατρούς.
«Να είμαστε εμβολιασμένοι και να περιορίσουμε τις επαφές μας για να ελεγχθεί η πανδημία», τόνισε η κ. Γκάγκα, η οποία εξήγησε ότι φαίνεται ότι ο εμβολιασμός καλύπτει και την παραλλαγή Όμικρον.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Γκάγκα είπε ότι το θέμα της υποχρεωτικότητας δεν έχει συζητηθεί για άλλες ομάδες πληθυσμού. «Υποχρεωτικότητα στους άνω των 60, έγινε για την δική τους ασφάλεια, γιατί αυτοί είναι που κυρίως κινδυνεύουν», ξεκαθάρισε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
- Kapopoulos Fine Arts x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Η τέχνη της μεταμόρφωσης είναι εδώ
- Αυτοί είναι οι πανίσχυροι Έλληνες εφοπλιστές και οι ναυτιλιακές οικογένειες με πλοία που η αξία τους υπερβαίνουν τα 1,5 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.