ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επέστρεψαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας οι ασθενείς που χρειάστηκε να απομακρυνθούν προληπτικά χθες, λόγω της μεγάλης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το νοσοκομείο λειτουργεί, πλέον, κανονικά.
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η επιστροφή όλων των ασθενών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και πλέον λειτουργεί κανονικά. Υπενθυμίζω ότι η φωτιά που έκανε επιβεβλημένη αυτή την ταλαιπωρία για τους μικρούς μας ασθενείς, προήλθε από εμπρηστές οι οποίοι συνελήφθησαν. pic.twitter.com/STOPGyfPYX
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 14, 2025
Η ανάρτησή του: «Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η επιστροφή όλων των ασθενών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και πλέον λειτουργεί κανονικά. Υπενθυμίζω ότι η φωτιά που έκανε επιβεβλημένη αυτή την ταλαιπωρία για τους μικρούς μας ασθενείς, προήλθε από εμπρηστές οι οποίοι συνελήφθησαν».
Διαβάστε επίσης:
Μέτρα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας σε περιπτώσεις πυρκαγιών
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να συνεργάζονται με το ΕΣΥ
Δυναμική παρουσία του δικτύου διαγνωστικών κέντρων HealthSpot στα ελληνικά νησιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση CNN: Ο Τραμπ μπορεί να τελειώσει τον πόλεμο με το Ιράν αλλά οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν το τίμημα
- Δένδιας από το Κατάρ: Ανταλλάξαμε απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους στην ευρύτερη περιοχή
- Iράν: Απειλεί με επιθέσεις σε 18 τεχνολογικούς κολοσσούς από σήμερα το απόγευμα – Η λίστα με τις εταιρείες
- Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αναζητά bodyguard
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.