• ΥΓΕΙΑ

    Γεωργιάδης: Επείγουσα ΕΔΕ για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


    Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για περιστατικό με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου που κυκλοφόρησε στα social media.

    Σε ανάρτηση του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, φαίνεται ένας άνδρας ξαπλωμένος σε καρέκλες και αναφέρει: «Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη ‘αίθουσα ανάνηψης’. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δική του ανάρτηση είπε ότι έχει διατάξει επείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό, καθώς, όπως τονίζει ο υπουργός, τη στιγμή εκείνη υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια στο νοσοκομείο.

    «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά» γράφει ο κ. Γεωργιάδης.

    «Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», καταλήγει.

    Διαβάστε επίσης:

    Βορίδης: Η ελληνική οινοποιία αποτελεί έναν εξαιρετικά αναπτυσσόμενο κλάδο του πρωτογενούς τομέα

    Γεωργιάδης: Διαψεύδει ότι ο αδελφός του έχει off shore στον Παναμά – «Επιτέλους τέλος η λάσπη»

    Χρήστος Στυλιανίδης: Η Ελλάδα ασπίδα στην προστασία της διεθνούς ναυτιλίας



    ΣΧΟΛΙΑ