ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις αρχές του ερχόμενου μήνα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 18-29 ετών, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ότι μέχρι στιγμής 127. 000 άτομα ηλικίας 35-39 έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό με όλα τα εμβόλια.
Ο υφυπουργός σχολίασε επιπλέον το φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί, κατά το οποίο κάποιοι πολίτες, κυρίως νεαρά άτομα, έχουν αλλάξει ταχυδρομικό Κώδικα για να μεταβούν να εμβολιαστούν στα νησιά νωρίτερα από την σειρά τους. Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι αυτό δεν έχει παρατηρηθεί σε μεγάλη έκταση και δεν έχει νόημα πια, από την στιγμή που σε λίγες μέρες θα μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες με όλα τα εμβόλια.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι από τo Σάββατο οι πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-34 μπορούν να κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson).
Διαβάστε ακόμη:
Κορονοϊός: Η Sanofi ξεκινά τις κλινικές δοκιμές Φάσης 3 του εμβολίου της
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντόνιο Κόστα: Η άμεση αντίδραση για την Κύπρο απέδειξε πως μπορούμε να δρούμε αυτόνομα – Τεράστιος ο αντίκτυπος στο κόστος της ενέργειας
- Πλεύρης: «Ανήλικες στοχοποιούνται σε δομές μεταναστών επειδή δεν φοράνε μπούρκα – Έχουμε ανοίξει συζήτηση για απαγόρευσή της» (Βίντεο)
- «Αναβολή» ταξιδιού Τραμπ στην Κίνα
- Tesla: Big deal αξίας 4,3 δισ. δολαρίων με την LG Energy Solution για εργοστάσιο μπαταριών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.