ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση ρεκόρ στον αριθμό των θανάτων από Covid-19 ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτεία της Φλόριντας, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με 252 νεκρούς μέσα σε ένα 24ωρο, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Υγείας.
Επίσης, καταγράφηκαν 9.956 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων στις 461.000. Η Φλόριντα είναι δεύτερη σε αριθμό κρουσμάτων, πίσω από την Καλιφόρνια και όγδοη σε συνολικό αριθμό θανάτων, με 6.709, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters.
Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, η σχολική περιφέρεια του Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι οι μαθητές δεν θα επιστρέψουν στις αίθουσες όταν ξεκινήσει το νέο σχολικό έτος, σε μερικές εβδομάδες.
Η Φλόριντα ήταν μία από τις έξι Πολιτείες που την Τετάρτη ανακοίνωσαν ρεκόρ θανάτων από την έναρξη της πανδημίας. Οι υπόλοιπες ήταν η Καλιφόρνια, το ‘Αινταχο, η Βόρεια Καρολίνα, το Τέξας και η Νότια Ντακότα. Την Τετάρτη πέθαινε στις ΗΠΑ ένας άνθρωπος ανά λεπτό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        