ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άρση όλων των περιορισμών στην πρόσβαση των ασθενών με σοβαρές παθήσεις, όπως ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς αλλά και ασθενών με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακές αρρυθμίες, καθώς και των εγκύων στις διαγνωστικές εξετάσεις, αποφάσισε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Οι περιορισμοί στην πρόσβαση για διαγνωστικές εξετάσεις, θα αρθούν από την επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικότερα, ο Υπουργός Υγείας, έκανε γνωστή τη συγκεκριμένη υπουργική απόφαση με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία αναφέρει:
Αναλυτικά η απόφαση για τις εξετάσεις
Πηγή: healthstories.gr
Διαβάστε επίσης
Ιός Δυτικού Νείλου: 140 κρούσματα και 17 συνολικά θάνατοι
Ατζούν Ιλιτζαλί: Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός
Θρίλερ στην Κύπρο για το καλώδιο από την Κρήτη – Γιατί αναβλήθηκε η συζήτηση στο υπουργικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς και τον «σκιώδη στόλο» στο επίκεντρο
- Ο Μαντωνανάκης, το «χρυσό» οικόπεδο στο Λαγονήσι και η αναψηλάφηση με φόντο την «κρατική ενίσχυση»
- Σούπερ μάρκετ: Σε ιστορικά υψηλά η επιλογή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για οικονομία και Made in Greece για ποιότητα
- Κακοκαιρία: Καταιγίδες και βροχές μεγάλης έντασης και διάρκειας – «Κόκκινη προειδοποίηση» της ΕΜΥ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.