• ΥΓΕΙΑ

    ΕΟΔΥ: Θετικά κρούσματα κορονοϊού σε Λάρισα, Δράμα, Ξάνθη και Τρίκαλα

    • NewsRoom


    Θετικά κρούσματα κορονοϊού σε Ξάνθη, Δράμα, Λάρισα και Τρίκαλα προέκυψαν κατά την διάρκεια ελέγχων του ΕΟΔΥ, ενώ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα ελέγχων που έγιναν σε Ανδρο και Ρόδο.

    Ειδικότερα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν, σήμερα, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στις ακόλουθες περιοχές της χώρας:

    Ξάνθη

    Συνολικά, έγιναν 258 έλεγχοι και βρέθηκαν 30 θετικά κρούσματα SARS-CoV-2 (11,6%). Πρόκειται για 15 άνδρες και 15 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

    Δράμα

    Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 167 έλεγχοι και βρέθηκαν 33 κρούσματα (19,7%).

    Λάρισα

    Drive through δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου. Διενεργήθηκαν 187 έλεγχοι και ανευρέθηκαν 9 κρούσματα (4,8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

    Άνδρος

    Έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργήθηκε στο Μπατσί. Εξετάστηκαν 58 πολίτες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

    Ρόδος

    Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Κρεμαστή Ρόδου, στη Λ. Ηρακλειδών. Διενεργήθηκαν 24 έλεγχοι τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

    Τρίκαλα

    Συνολικά έγιναν 150 rapid test, 12 εκ των οποίων ήταν θετικά (8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 9 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

    Διαβάστε ακόμα: 

    Μαγιορκίνης: Αν η Αττική βρισκόταν στην κατάσταση της Θεσσαλονίκης, σήμερα θα είχε πάνω από 2.200 διαγνώσεις την ημέρα

    Βάνα Παπαευαγγέλου: Κρίσιμη η εβδομάδα, από την επόμενη Δευτέρα ίσως μπορέσουμε να αρχίσουμε να χαμογελάμε

    ΕΟΔΥ: 2.198 τα νέα κρούσματα, στους 400 έφτασαν οι διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ