ΥΓΕΙΑ

Εμβόλιο Pfizer: Συγχαρητήρια από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον Άλμπερτ Μπουρλά

  • NewsRoom

Τζέφρι Πάιατ, Άλμπερτ Μπουρλά και Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Συγχαρητήρια επιστολή στον CEO της Pfizer Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά απέστειλε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στην επιστολή της η κυρία Βαρδινογιάννη επισημαίνει τη σημασία της ανακάλυψης του εμβολίου της Pfizer για ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία χαρίζει ελπίδα για την μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Βαρδινογιάννη είχε τιμήσει τον Άλμπερτ Μπουρλά για την προσφορά του στον χώρο της ιατρικής και της επιστήμης, τον Απρίλιο του 2019 στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Παράλληλα, από κοινού με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Τζέφρι Πάιατ, είχαν απονείμει στον Δρ. Μπουρλά τιμητική διάκριση στο πλαίσιο των βραβείων Prix Galien Greece, όπου η κυρία Βαρδινογιάννη είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής των βραβείων Prix Galien.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η κυρία Βαρδινογιάννη συμμετέχει από την πρώτη στιγμή ενεργά σε διεθνείς πρωτοβουλίες που στόχο έχουν όχι μόνο την ανακάλυψη του εμβολίου, αλλά και τη δωρεάν διάθεσή του σε όλους προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Διαβάστε επίσης:

Pfizer: Έκλεισε η συμφωνία με την ΕΕ για 300 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου – Μέχρι τέλος του έτους οι παραδόσεις

Lisa O’Neil (Pfizer): Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο

Φωτορεπορτάζ mononews: Έτσι υποδέχθηκαν σήμερα τα σούπερ μάρκετ τους καταναλωτές – Οι πρώτες αντιδράσεις στην απαγόρευση προϊόντων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ