• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Πάρτε θέση! Τον Σεπτέμβριο η πολυαναμενόμενη άφιξη του iPhone 7


    Η άφιξη του iPhone 7 είναι πλέον γεγονός! Παρά τις φήμες για καθυστέρηση του λανσαρίσματός του, το νέο μοντέλο της Apple, θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον Evan Blass. Ο Blass, λοιπόν, γνωστός για τις πληροφορίες που διαρρέει σχετικά με όλα τα νέα της κινητής τηλεφωνίας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το πολυαναμενόμενο iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα.

     

    Και μπορεί ο Evan να μην αποκάλυψε τις πηγές του, οφείλουμε, όμως, να τον εμπιστευτούμε, αφού στο παρελθόν έχει κάνει λάθος ελάχιστες φορές. Μάλιστα, στο λογαριασμό του  @evleaks στο twitter, μπορεί κανείς να βρει όλα τα νέα, αναφορικά με τα καινούργια ή/και ακυκλοφόρητα smartphones, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Apple, μιας ιδιαίτερα μυστικοπαθούς εταιρείας.

    To iPhone 7 αποτελεί το πιο καυτό θέμα συζήτησης των ημερών στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, που εδώ και χρόνια κυριαρχείται από την Apple και τη Samsung.  Η ίδια η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια της νέας συσκευής και μάλιστα δεν έχει καν παραδεχτεί το λανσάρισμα της, παρά τις φήμες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Οι φήμες αυτές, που συνοδεύτηκαν από εικόνες και βίντεο, αναφέρουν πως το καινούργιο iPhone Θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο από το προηγούμενο μοντέλο. Ακούγεται, επίσης, ότι η Apple θέλει να ξεφορτωθεί την υποδοχή των ακουστικών και να την αντικαταστήσει με διπλά ηχεία. 

    iphone

    Πολλοί ήλπιζαν πως, δεδομένης της ιστορίας της Apple με τα λανσαρίσματα νέων συσκευών με σημαντικές αναβαθμίσεις, το 2016 θα ήταν μια μεγάλη χρονιά, αφού το iPhone 6 είχε ελάχιστες νέες προσθήκες. Αντίθετα, πιστεύεται πως η εταιρεία θα ξεκινήσει από φέτος μια διαδικασία τριών χρόνων, που θα περιλαμβάνει πρωτοποριακές αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα θα είναι κάποιες νέες τεχνολογίες οθόνης. Βέβαια και πάλι δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί τίποτα.

    Η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει τα σχέδια της σε λίγες εβδομάδες, όπου αναμένεται να διοργανώσει μια ειδική εκδήλωση για τα Μέσα, αναφορικά με τη νέα τους συσκευή. Αν ακολουθήσουμε τη μέχρι τώρα ιστορία, το event αυτό θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, στην Labor Day των Αμερικάνων, που είναι πάντα την πρώτη Δευτέρα του μήνα. Σε λίγες εβδομάδες, λοιπόν, θα έχουμε όλες τις πληροφορίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/dierrefsan-fotografies-tou-neou-iphone-tis-apple/59758

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/erchete-iphone-7-pia-enochlitika-charaktiristika-ton-6-ke-6s-tha-diorthothoun/21879



    ΣΧΟΛΙΑ