ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα τον ρόλο της επιστήμης στην εποχή της πανδημίας διοργανώνει σήμερα το απόγευμα το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (IOBE).
Στη συζήτηση εξετάζονται τα θέματα όπως το πως αλλάζει η υγειονομική και οικονομική κρίση τον ρόλο της επιστήμης, πώς διαμορφώνονται οι προτεραιότητες ανάμεσα στους κλάδους και στην επιστημονική έρευνα, πώς βλέπουν την επιστήμη οι πολίτες και οι λήπτες αποφάσεων πολιτικής κα.
Στη συζήτηση συμμετέχουν ο κ. Σπύρος Αρταβάνης-Τσάκωνας, Professor Emeritus of Cell Biology, Harvard Medical School και Collège de France, η κ. Πηνελόπη Κουγιανού-Goldberg, Elihu Professor of Economics, Yale University και κ. Δημήτρης Μπερτσιμάς, Boeing Professor of Operations Research and Associate Dean of Business Analytics, MIT.
Τη συζήτηση συντονίζει ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Βέττας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Απειλητικό μήνυμα προς τον Τραμπ με αναφορά στη Μάχη των Καρρών
- Νοσοκομείο Μεταξά: Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο ΕΣΥ η θερμική κατάλυση θυρεοειδικών όζων με μικροκύματα
- Άνοδος 27% στις θαλάσσιες μεταφορές άνθρακα λόγω κρίσης στο LNG – Πιέσεις και στους ναύλους των bulk carriers
- Νέα ρύθμιση χρεών στον e-ΕΦΚΑ: Έως 72 δόσεις και «παράθυρο» σύνταξης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.