• First Top Stories

    Είδαν κι απόειδαν: Τον Νάσο Ηλιόπουλο «φωτογράφισε» για τον Δήμο Αθηναίων ο Πάνος Σκουρλέτης

    • NewsRoom

    Νάσος Ηλιόπουλος


    Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων, μετά την άκαρπη πολυήμερη αναζήτηση του προσώπου που θα ριχτεί στη μάχη του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.

    Σε συνέντευξή του σήμερα (News24/7), ο Πάνος Σκουρλέτης «φωτογράφισε» τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

    Ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε τα περί δυστοκίας ανεύρεσης υποψηφίου λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη». Πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

    Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη, σημείωσε: «Αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις, είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την αυτοδιοίκηση καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνουν τον υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκαν τη λύση στον γρίφο; Νέο όνομα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ