• First Top Stories

    Θρίλερ με την τύχη της “πριγκίπισσας” του Ουζμπεκιστάν – Δολοφόνησαν ή όχι την κόρη του Ισλάμ Καρίμοφ;

    Gulnara Karimova


    Ένα “θρίλερ” εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνίστρια την πρώην δισεκατομμυριούχου Gulnara Karimova, κόρη του πρώην Προέδρου του Ουζμπεκιστάν Ισλάμ Καρίμοφ.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ουζμπεκιστάν, τα οποία αναδημοσίευσε ο βρετανικός Τύπος, η 44χρονη δηλητηριάστηκε και έχασε τελικά τη ζωή της, από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές, πέρα από το  Centre1.com το οποίο ανήκει στην εξόριστη Ουζμπέκα δημοσιογράφο Galima Bukharbayeva.

    Gulnara KarimovaΗ  Gulnara Karimova είχε ισχυριστεί το 2013 πως βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ύστερα από εντολή του πατέρα της, και ζητούσε την παρέμβαση της διεθνής κοινότητας μέσω ηχογραφημένων μηνυμάτων που είχαν διαρρεύσει μέσω του BBC. Πριν από αρκετούς μήνες υπήρχαν αναφορές πως είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο πως ζούσε εξόριστη στο Ισραήλ.

    Gulnara Karimova

    Η τύχη της παραμένει άγνωστη μετά τον θάνατο του πατέρα της, τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς δεν της επιτράπηκε να παρευρεθεί ούτε στην κηδεία του στη Σαμαρκάνδη.

    Σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα του Centre1.com, που βασίζεται σε ανώνυμη πηγή, η Karimova έφυγε από τη ζωή στις 5 Νοεμβρίου, στη Τασκένδη.

    Η Gulnara Karimova, 44 ετών σήμερα, θεωρούταν κάποτε η πλουσιότερη γυναίκα της Σοβιετικής Ένωσης. Έχοντας σπουδάσει στο Harvard, συνδέθηκε με πολλές διασημότητες, ηθοποιούς, τραγουδιστές και μοντέλα. Μέχρι το 2013 θεωρούταν από τους περισσότερους ως η πιθανότερη διάδοχος του πατέρα της στην ηγεσία της χώρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Anastacia: Στα 48 της χρόνια ποζάρει ολόγυμνη παρά τη διπλή μαστεκτομή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Τανιμανίδης: Και επίσημα παρουσιαστής του νέου Survivor! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν είναι η Μαντλίν η νεαρή που εντοπίστηκε στη Ρώμη – 21χρονη από τη Σουηδία με σύνδρομο Asperger



    ΣΧΟΛΙΑ