ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ανακοίνωσε τις επιτυχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook. Αυτή τη φορά με ένα θριαμβευτικό και ηχηρό «Γιατί εμείς δεν κλέβουμε ρεεεεε!!!» διατυμπανίζει την κυβερνητική επιτυχία με το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους, την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και τα μεγάλα οδικά έργα.
Και οι τρεις αυτές επιτυχίες κατά τον κ. Πολάκη, είναι οι λόγοι που η κυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.

«ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ: Τα 629 εκατομ στους συνταξιούχους,τα 580 εκατομ απο τον Εοππυ προς τα δημόσια νοσοκομεία ,τα μεγαλα οδικά έργα που τελειώνουν με 700 εκατομ λιγότερα απο αυτα που είχαν συμφωνήσει οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,έγιναν πραγματικότητα για ΕΝΑ λόγο:
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ!!! Γι αυτο ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ,Γι αυτο ο λαός σε μας ΕΛΠΙΖΕΙ ,Γι αυτο στο τέλος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΥΓ …μετά τις γιορτές …Novartis………….»
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των χρηστών του Facebook, με τους ακολούθους του κ. Πολάκη να έχουν διαχασμένες απόψεις.
“Όμορφες οι κουβέντες ,αλλά η γραφειοκρατεία καλα κρατεί ….ISO να ζητάει ο ΕΟΠΥΥ απο τα φαρμακεία για να πιάσουν απο το ράφι 2 ταινίες για διαβητικούς ,βαρύ το ακούω .Ποια πολυεθνική ,έχει βάλει το χεράκι της ;” αναφέρει μία χρήστης ενώ πιο κάτω κάποιος άλλος σχολιάζει “Τα εχει κανει σαν τα μούτρα του στο υπουργείο υγείας και χειροκροτατε!!!”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια και παγετός στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβασιούχοι ΟΤΑ: Νέο «καθεστώς» για μονιμοποιήσεις και αυξήσεις μισθών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλη κυκλοφορίας – φόροι: 4 και σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Είναι η αμιβανταμάμπη το φάρμακο που νικά τον καρκίνο του πνεύμονα; Αλήθειες και μύθοι
- Γιατί πέφτουν οι τράπεζες, οι ξεχωριστές ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Allwyn, το mega deal Βαρδινογιάννη-Στάσση, η κερδοσκοπία της Φιλίππα και το «χαστούκι», ο χρυσός μισθός της Δαμανάκη, η Banco Safra πάει Ρηγίλλης, το κάλεσμα των Coustas και η εξομολόγηση της Βίσση και η Ιωάννα Λαλαούνη στο My Story
- Λίγα λόγια και σταράτα για Aegean, Φουρλή, Metlen και με οδηγό τις Goldman Sachs και Morgan Stanley ποιες 2 μετοχές είναι ΤΩΡΑ τα απόλυτα play
- Blancpain Ladybird Tribute: Ένα χαμένο ρολόι, επτά μοναδικές δημιουργίες και μια ιστορία γεμάτη μυστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.