• First Top Stories

    Θριαμβολογεί ο Π. Πολάκης: “Γιατί εμείς δεν κλέβουμε ρεεεεε!!!

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Π. Πολάκης


    Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ανακοίνωσε τις επιτυχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook. Αυτή τη φορά με ένα θριαμβευτικό και ηχηρό «Γιατί εμείς δεν κλέβουμε ρεεεεε!!!» διατυμπανίζει την κυβερνητική επιτυχία με το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους, την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και τα μεγάλα οδικά έργα.

    Και οι τρεις αυτές επιτυχίες κατά τον κ. Πολάκη, είναι οι λόγοι που η κυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.

    anartisi-polakipolakis«ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ: Τα 629 εκατομ στους συνταξιούχους,τα 580 εκατομ απο τον Εοππυ προς τα δημόσια νοσοκομεία ,τα μεγαλα οδικά έργα που τελειώνουν με 700 εκατομ λιγότερα απο αυτα που είχαν συμφωνήσει οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,έγιναν πραγματικότητα για ΕΝΑ λόγο:
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ!!! Γι αυτο ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ,Γι αυτο ο λαός σε μας ΕΛΠΙΖΕΙ ,Γι αυτο στο τέλος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΥΓ …μετά τις γιορτές …Novartis………….
    »

     Άμεση ήταν η ανταπόκριση των χρηστών του Facebook, με τους ακολούθους του κ. Πολάκη να έχουν διαχασμένες απόψεις.

    “Όμορφες οι κουβέντες ,αλλά η γραφειοκρατεία καλα κρατεί ….ISO να ζητάει ο ΕΟΠΥΥ απο τα φαρμακεία για να πιάσουν απο το ράφι 2 ταινίες για διαβητικούς ,βαρύ το ακούω .Ποια πολυεθνική ,έχει βάλει το χεράκι της ;” αναφέρει μία χρήστης ενώ πιο κάτω κάποιος άλλος σχολιάζει “Τα εχει κανει σαν τα μούτρα του στο υπουργείο υγείας και χειροκροτατε!!!”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια και παγετός στην Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβασιούχοι ΟΤΑ: Νέο «καθεστώς» για μονιμοποιήσεις και αυξήσεις μισθών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλη κυκλοφορίας – φόροι: 4 και σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ