• First Top Stories

    Στα όρια της παραφροσύνης οι Τούρκοι: Μιλούν για συνεργασία και ειρήνη και «πυροβολούν» τον Καμμένο

    Πάνος Καμμένος Ερντογάν


    Την έντονη αντίδραση της τουρκικής πλευράς προκάλεσαν τα σχόλια του Πάνου Καμμένου, περί «ηλίθιων δηλώσεων» Ερντογάν, σχετικά με τα όσα ο τελευταίος είπε για τη Συνθήκη της Λωζάνης αλλά και ο χαρακτηρισμός «στυγνός δικτάτορας» στον Τούρκο Πρόεδρο.

    «Καταδικάζουμε έντονα τις καινούριες αγενείς, αδιανόητες και ανεύθυνες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας σε ραδιοφωνικό κανάλι και επιστρέφουμε πίσω στον ίδιο τις εκφράσεις του για τη χώρα μας» απαντά το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας στον Πάνο Καμμένο.

    Και συνέχισε λέγοντας: «Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορα σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, οι εν λόγω δηλώσεις εναντίον της χώρας μας είναι προκλητικές και αποσκοπούν να βλάψουν τις προσπάθειες αυτές».

    Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, είχε χαρακτηρίσει «στυγνό δικτάτορα» τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας». Είχε προσθέσει ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα» και προειδοποίησε ότι «όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προϋπολογισμός 2017: Τσίπρας και Μητσοτάκης «ακονίζουν» τα μαχαίρια – Ποια μέτρα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης για διάγγελμα πρωθυπουργού: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στο μυαλό του τις εκλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ – Κουρουμπλής: Πρυτάνευσε η λογική



    ΣΧΟΛΙΑ