• First Top Stories

    Ε. Τσακαλώτος σε δανειστές: Συγγνώμη, λάθος, που δεν σας ενημερώσαμε!

    • NewsRoom
    Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών


    To γερμανικό περιοδικό Spiegel “καρφώνει” τον υπ. Οικονομικών και κατά το “mea culpa” ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται “υπόλογος” για μία ακόμα φορά και αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από τους δανειστές. Ο λόγος; Τα«επικοινωνιακά λάθη» στον πολυσυζητημένο μποναμά του Αλέξη Τσίπρας προς τους συνταξιούχους και στη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.

    Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Spiegel, σε συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με Γερμανούς βουλευτές στο Βερολίνο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε συγγνώμη επειδή η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ενημερώσει τους δανειστές για τις παροχές που ανακοίνωσε μονομερώς ο Αλέξης Τσίπρας.

    τσακαλώτοςΜε τον τίτλο «Η Ελλάδα παραδέχεται επικοινωνιακά λάθη» το γερμανικό περιοδικό Spiegel καρφώνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τονίζοντας ότι ήταν λάθος από ελληνικής πλευράς να μην έχει ενημερώσει τους πιστωτές.

    Όπως αναφέρει το Spiegel, αυτά ειπώθηκαν σε πρωινή συνάντηση της Παρασκευής, όπως επιβεβαιώνουν στο περιοδικό πολλοί συμμετέχοντες. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να είπε ότι η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να παίρνει τέτοιες αποφάσεις αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που δεν είχαν ενημερώσει τους πιστωτές. Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών απέδωσε το λάθος σε έλλειψη επικοινωνίας και εξήγησε ότι ήταν μία απόφαση που έπρεπε να ληφθεί γρήγορα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλη κυκλοφορίας: Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι για να μη πληρώσετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Κούστας: «Μάτωσε» η Danaos Shipping από το λουκέτο της Hanjin

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακό! Aύξηση 6,5% του ελληνικού στόλου το 2016, εν μέσω κρίσης. Τι πλοία αγόρασαν οι Έλληνες εφοπλιστές



    ΣΧΟΛΙΑ