• First Top Stories

    Το βίντεο – ντροπή με τις κατσαρίδες στα νοσοκομεία που έδειξε η ΠΟΕΔΗΝ στον Βερναδάκη! (video)

    • NewsRoom


    Σήμερα, ως γνωστόν, οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία διαδήλωσαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Παρά τα όσα έγιναν με τα ΜΑΤ, τελικά, πέντε άτομα της ΠΟΕΔΗΝ συνάντησαν για λίγα λεπτά τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναδάκη. Τι του έδειξαν; Βίντεο με κατσαρίδες να περπατούν στους τοίχους μέσα σε θαλάμους που νοσηλεύονται ασθενείς και κρεβάτια χωρίς σεντόνια.

    Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι συνοδοί αναγκάζονται να φέρουν σεντόνια από το σπίτι τους.

    1 2

    Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συνάντησαν τον υπουργό – ανάμεσα τους ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος – ζήτησαν την δοθεί άμεσα λύση στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές στο ΕΣΥ.

    Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το προεδρείο του συλλόγου των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) την περασμένη εβδομάδα, το 23% των ασθενών που πήγαν σε νοσοκομείο που εφημέρευε χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από τέσσερις ώρες σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) για να εξεταστούν από γιατρό…


    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΡΟΠΗ



    ΣΧΟΛΙΑ