• First Top Stories

    Στο πλευρό του… Μητσοτάκη η Μαρία Χούκλη!

    • NewsRoom


    Τις τελευταίες ημέρες, η “μεταγραφή” του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 απασχολεί τους πάντες, ειδικά τον χώρο των ΜΜΕ. Στις συζητήσεις, όμως, υπάρχει και το όνομα της Μαρίας Χούκλη, το οποίο ακούγεται ίσως και περισσότερο και έχει να κάνει με την επόμενη συνεργασία της γνωστής δημοσιογράφου.

    Η ίδια πάντως, δεν δείχνει να έχει και μεγάλη αγωνία για το μέλλον της. Μάλιστα, έχει πλέον την ευκαιρία να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα, όπως π.χ. στην παρουσίαση ενός βιβλίου, στο πλευρό του… Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Όχι, μην πάει το μυαλό σας για ενδεχόμενη “κάθοδο” στο πολιτικό στίβο και δη με τα “χρώματα” της Νέας Δημοκρατίας… Η αλήθεια είναι αλλού, εκτός εάν αλλάξει κάτι στην πορεία…

    Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, στις 26 Ιανουαρίου, πρόκειται να παρουσιαστεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος το βιβλίου του Λουκά Τσούκαλη με τίτλο “Υπεράσπιση της Ευρώπης”.

    1

    Για το συγκεκριμένο βιβλίο (το οποίο υιοθετεί κριτική προσέγγιση του ευρωπαϊκού εγχειρήµατος επιδιώκοντας να την εντάξει σε µια ρεαλιστική ανάλυση µιας εξαιρετικά σύνθετης πραγµατικότητας) θα μιλήσουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Καμίνης και Πέτρος Μάρκαρης.

    Τη παρουσίαση θα συντονίσει η Μαρία Χούκλη…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρόταση Μιχόπουλου στη Μαρία Χούκλη και το όχι στην ΕΡΤ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mε «άδειες βαλίτσες» στο Λονδίνο οι Έλληνες τραπεζίτες για τη Deutsche Bank

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπουδαία ανακάλυψη! Βρέθηκαν 65 βυζαντινοί τάφοι στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ