• First Top Stories

    Ο Παντελής Καψής και ο …πολιτικός επίτροπος του ΔΟΛ

    • NewsRoom
    καψής μουλόπουλος


    Τις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ και κυρίως τον “διορισμό” Μουλόπουλου, ως …πολιτικός επίτροπος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος, όπως λέει χαρακτηριστικά, σχολίασε ο πρώην υπουργός Παντελής Καψής.

    Ο κ. Καψής, σε συνέντυεξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο flash 96, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό».

    «Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποιά κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοί θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά» επισήμανε.

    «Ότι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα F.M. φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή» κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρώην υπουργός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παπαχρήστος για ΔΟΛ: “Εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα υγείας του Ψυχάρη…”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 2ο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον κόκκινο ΔΟΛ: Άλωση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταύρος Ψυχάρης: Ανακοίνωσε τον κ. Β. Μουλόπουλο και πήγε στον ανακριτή – Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα



    ΣΧΟΛΙΑ