• First Top Stories

    Μπακογιάννης, Πατούλης, Ψινάκης – Το «χρίσμα», η συμφωνία Κυριάκου – Ντόρας και ο… Αβραμόπουλος!

    • NewsRoom


    Τις τελευταίες ημέρες και με όσα διαδραματίστηκαν στο Σύνταγμα με την περιβόητη… ρόδα, έφεραν ξανά στο προσκήνιο τις συζητήσεις για το δήμο Αθηνών και το γαλάζιο χρίσμα σε τρία πρόσωπα που μπορούν να βρεθούν απέναντι στον Γιώργο Καμίνη (εάν θα είναι και πάλι… υποψήφιος).

    Κώστας Μπακογιάννης, Ηλίας Ψινάκης και Γιώργος Πατούλης είναι τα τρία ονόματα που παίζουν πολύ ψηλά και ήδη συζητούνται στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

    Υπάρχουν όμως μια σειρά σημαντικών παραμέτρων να προσμετρηθούν π.χ. εάν επιλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα μείνει με… σταυρωμένα χέρια. Το ίδιο, βέβαια, δεν ισχύει για τον Γιώργο Πατούλη…

    Ειδικά πάντως για τον Κώστα Μπακογιάννη, ακούγονται πάρα πολλά. Και έχει να κάνει ενδεχομένως με… επιλογή που θα έρθει κατόπιν συμφωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να είναι στη… μέση. Αυτή η συμφωνία δεν είναι άλλη από το να μεταφερθεί η Ντόρα Μπακογιάννη στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου και ο νυν Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας να αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών.



    ΣΧΟΛΙΑ