• First Top Stories

    Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο Παππά… (ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)

    • NewsRoom


    Τα τελευταία χρόνια, είναι γεγονός πως οι κυβερνήσεις Σαμαρά (διατηρούσε βέβαια τα γραφεία της Ν.Δ. στην “πανάκριβη” Συγγρού) αλλά και Τσίπρα έχουν αναφερθεί στα υψηλά μισθώματα των υπουργείων, τονίζοντας την ανάγκη είτε να “κουρευτούν” είτε να υπάρξει η λεγόμενη “αποκέντρωση” σε κτήρια που είναι εκτός λεκανοπεδίου και σαφώς πιο φτηνά. Γιατί εν τέλει, τα χρήματα που δαπανώνται, τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

    Η κατάσταση, όμως, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Και είναι ενδεικτικό πως συστήνονται και νέα… υπουργεία, ωστόσο αυτά στεγάζονται σε κτήρια που κοστίζουν ακριβά.

    Για παράδειγμα, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του Νίκου Παππά, που βρίσκεται στην οδό Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου. Παρά το γεγονός πως ο υπουργός βγαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και λέει πάλι για τις τηλεοπτικές άδειες (να γίνει γρήγορα ο διαγωνισμός ώστε να… μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της κυβέρνησης), τουναντίον το υπουργείο του θα βάλει “βαθιά” το χέρι στην τσέπη, καθώς θα δώσει χιλιάδες ευρώ για μισθώματα, για ένα μόλις… χρόνο.

    Το mononews βρήκε την απόφαση. Διαβάστε δε το συγκεκριμένο απόσπασμα για να καταλάβετε πόσα χρήματα δαπανά κάθε χρόνο το “νέο” υπουργείο του Νίκου Παππά, με υπογραφή του γενικού γραμματέα Λευτέρη Κρέτσου: “…την ανάγκη πραγματοποίησης δαπανών, ποσό 784.944 ευρώ για τη καταβολή μισθώματος που αφορά το χρονικό διάστημα από 1-4-2017 έως 31-3-2018, του ακινήτου επί της οδού Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το οποίο υπεγράφη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3986/2011, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύυν μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) ως εντολοδόχος του Ελληνικού Δημοσίου και της Ανωνύμου Εταιρείας “Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ”.

    pappas_

    Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση



    ΣΧΟΛΙΑ