• First Top Stories

    Deal ΑΝΤ1 – Χατζηνικολάου… Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τον “τηλεοπτικό γάμο”

    • NewsRoom


    Θέμα ακόμα και ωρών πρέπει να θεωρείται η συμφωνία ΑΝΤ1 – Νίκου Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε αλλεπάλληλες συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και όπως μαθαίνει το mononews, δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να ανακοινωθεί το συγκεκριμένο deal.

    Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 επενδύουν ξανά στον τομέα της ενημέρωσης, καθώς έχουν προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ακόμα και οι στενοί του συνεργάτες έχουν “κλειστά στόματα”, ωστόσο η επιστροφή του στην τηλεόραση και δη ως κεντρικός παρουσιαστής στον ΑΝΤ1, είναι σίγουρο πως θα αλλάξει τον “ειδησεογραφικό τηλεοπτικό χάρτη”, αν και o άμεσος αντίπαλος, δηλαδή ο ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ δείχνει πως έχει πολύ μεγάλη δυναμική στο κοινό.

    Όσον αφορά την εκπομπή του “Στον Ενικό”, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι εβδομαδιαία, αλλά κάθε δύο εβδομάδες, αν και τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα πως ο Νίκος Μαστοράκης, επιβεβαίωσε την “είδηση” του τηλεοπτικού γάμου ΑΝΤ1 – Χατζηνικολάου με ανάρτησή του στο facebook:

    masto_



    ΣΧΟΛΙΑ