• First Top Stories

    Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά – Μυστήριο με δολοφονία οδηγού ταξί (pics& video)

    • NewsRoom
    ταξί


    Ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην Κηφισιά, όπου βρέθηκε νεκρός στις 12 τα ξημερώματα της Τετάρτης οδηγός ταξί μέσα στο όχημα του, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

    Ο άτυχος άνδρας –σύμφωνα με πληροφορίες- βρισκόταν στη θέση του οδηγού, και φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο.Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» 22άρι όπλο, ενώ βρέθηκαν δύο κάλυκες, ένας μέσα στο αυτοκίνητο και ένας απ’ έξω.

    Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, με το ταξί να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο. Το όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

    dolofonia-taxitziΣτον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αστυνομικοί για να συλλέξουν στοιχεία και αναμένεται ιατροδικαστής.

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τζάμια τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού ήταν ανέπαφα (δεν είχαν θρυμματιστεί από τους πυροβολισμούς).

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τους αστυνομικούς εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

    Το θύμα ήταν κάτοικος Νέας Ιωνίας και δούλευε τους τελευταίους έξι μήνες σε ταξί, ενώ πριν εργαζόταν σε μανάβικο στην Βαρυμπόμπη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Πουλόπουλος: Στην εντατική του νοσοκομείου «Ελπίς», υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόστολος Βακάκης: Ο πολυτάραχος βίος του Mr. Jumbo – Από την προσφυγιά έως τον χαμό του γιου του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαλάει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

     



    ΣΧΟΛΙΑ