• Top Stories

    Ποιον επισκέφθηκε ο Νίκος Παππάς σε κυπριακή φυλακή

    • NewsRoom
    Νίκος Παππάς

    Νίκος Παππάς. Υπουργός Επικρατείας


    Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκεπτόταν τα Φυλακισμένα Μνήματα (στη Λευκωσία), ο πλέον στενός του συνεργάτης και δεξί του χέρι, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δεν βρισκόταν ως συνήθως δίπλα του, γράφει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος.

    Ο υπουργός πήγε στον χώρο συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και πήγε στις Κεντρικές Φυλακές για επισκεπτήριο.

    Ο κρατούμενος που επισκέφθηκε ήταν το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλος Ζαννέτος. Ο κ. Παππάς, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», συνδέεται φιλικά τόσο με τον κ. Ζαννέτο όσο και με τον γιο του «και με το που ήρθε στην Κύπρο ζήτησε να έχει συνάντηση μαζί του».

    Μετά από ενημέρωση που έτυχε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, καθώς και η αναπληρώτρια διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, για το συγκεκριμένο αίτημα, έδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη έγκριση για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

    Η συνάντηση έγινε εντός της φυλακής, όπου κρατείται ο κ. Ζαννέτος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για υπόθεση εκβίασης στο γνωστό σκάνδαλο της Δρομολαξιάς. Η συνάντηση κράτησε περίπου 20 λεπτά και σύμφωνα με πρόσωπο των φυλακών, διεξήχθη σε συγκινητική ατμόσφαιρα.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Παπάς είχε συναντηθεί και με τον γιο του κ. Ζαννέτου με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνια φιλία. Με την αναχώρηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναχώρησε και ο κ. Παπάς για άλλες συναντήσεις που είχαν προκαθορισμένες.

    Πηγή: Philenews.com

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Πετσίτη: Συντροφικά μαχαιρώματα κατά Παππά για τις «παρέες του»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντοπούλου: Το θέμα Πετσίτη είναι θέμα Τσίπρα και Παππά



    ΣΧΟΛΙΑ