• First Top Stories

    Big Business με τον βιολογικό καθαρισμό που έγινε γκαράζ και Mall στην Μύκονο. Στην κ. Ελένη Τουλουπάκη η υπόθεση

    • NewsRoom
    Ελένη Τουλουπάκη

    Ελένη Τουλουπάκη


    Έχει άδεια βιολογικού καθαρισμού αλλά κατασκευάστηκε υπόγειο parking; Που συμβαίνουν όλα αυτά; Στην Ψάρρου της Μυκόνου. Σύμφωνα με το euro2day.gr η υπόθεση  πήρε τον δρόμο της δικαστικής οδού, κατ’ αρχάς στο Ειρηνοδικείο της Μυκόνου, κατόπιν ένδικων μέσων που ασκήθηκαν από περιοίκους. Και η απόφαση βγήκε υπέρ της κατασκευάστριας εταιρίας MYCRE Investments, που όπως μαθαίνουμε τελικά, ανεγείρει ολόκληρο… Mall, σουίτες κ.λπ., πέραν του υπογείου parking, δίπλα στην παραλία.

    Βεβαίως η άλλη πλευρά άσκησε ήδη αναστολή (που έγινε αποδεκτή), το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η αναστολή, παρά τον σύντομο χρόνο άσκησής της, εκδικάστηκε από άλλο ειρηνοδίκη. Διότι η προηγούμενη ειρηνοδίκης πήρε στο μεταξύ ευμενή μετάθεση στον τόπο καταγωγής της, μία εβδομάδα μετά την έκδοση της απόφασης υπέρ της κατασκευάστριας εταιρίας.

    Η Μύκονος είναι μικρός τόπος και ήταν πολλοί εκείνοι που ήξεραν ότι η ειρηνοδίκης ανέμενε επί χρόνια αυτή τη μετάθεση, αλλά δεν την ελάμβανε. Οπότε, η σύμπτωση αυτή δημιούργησε… πώς να το πούμε; Υποψίες.

    Όπως και να έχει, η υπόθεση που έχει αναστατώσει αρκετά το «νησί των ανέμων» πήγε ήδη στο Πρωτοδικείο της Σύρου, εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και αναμένεται η απόφαση.

    Ωστόσο όπως τονίζει το euro2day.gr στην επιχειρηματική κοινότητα της Μυκόνου δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το Πρωτοδικείο της Σύρου «επηρεάζεται έντονα» από οργανωμένα συμφέροντα.

    Βαριά κατηγορία μεν, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι την πιστεύουν κι από ό,τι πληροφορούμεθα ετοιμάζουν όχι απλά προσφυγή στο Εφετείο, αλλά και καταγγελία στην Εισαγγελία Διαφθοράς!



    ΣΧΟΛΙΑ