• First Top Stories

    Show TV ενώ μετράμε 19 νεκρούς!!!

    • NewsRoom


    H Χώρα ζει απίστευτες καταστάσεις.  Αυτό που ζούμε απλά δεν υπάρχει. Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί 19  συνάνθρωπους  μας που έχασαν τη ζωή τους, η  Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος βγάνουν εδώ και 24 ώρες στα κανάλια κάνοντας show.  H μεν κ. Δούρου μας προτρέπει να δημοσιοποιούν  τα media και ειδήσεις από άλλες περιοχές που επλήγησαν από την θεομηνία (πχ η Πιερία) ενώ ο αντιπεριφεριαρχης εμφανίστηκε σαν άλλος κομάντο ντυμένος με μπουφάν εργασίας. Κανονικό show για τα κανάλια και το image. SHOW TV. Όλα για τις κάμερες δηλαδή.

    Τι ακριβώς έχει γίνει

    Η μεν κα Δούρου, με δηλώσεις επιεικώς απαράδεκτες, μας προέτρεψε να αφήσουμε τους νεκρούς και την βιβλική καταστροφή στη Μάνδρα και τα Μέσα Ενημέρωσης να στρέψουν το ενδιαφέρον τους εκτός από την Δυτική Αττική και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας που επλήγησαν από καταιγίδες, όπως η Πιερία.

    Ο μεν κ. Καραμέρος, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι ως «κομμάντο», με  τζάκετ εργασίας, ως να ήρθε μόλις από τους λασπωμένους δρόμους της Μάνδρας για να πληροφορήσει το έχει κάνει η Περιφέρεια για τα αντιπλημμυρικά έργα και ποιος φταίει για το ότι ενώ έκλεισαν ήδη τρία χρόνια στο τιμόνι της Περιφέρειας ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει ούτε ένα έργο και τώρα ρίχνουν τις ευθύνες παντού από το Δασαρχείο έως τον… κακό μας τον καιρό που έριξε περισσότερο νερό από ότι συνήθως.

    Και όπως είπε η Δήμαρχος Μάνδρας ήδη από το 2014 υπάρχουν έτοιμες και εγκεκριμένες μελέτες τόσο για το ρέμα της Σούρας όσο και για την εθνική οδό.

    Κλείνοντας, δε, την παρέμβαση της, είπε: «Κάνω έκκληση στα ΜΜΕ και στα pay roll των επιχειρηματικών συμφερόντων… υπάρχουν και άλλες περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία όπως η Πιερία»!

    Για την ιστορία η δήλωση της Ρένας Δούρου, που αλλού στην ΕΡΤ, ήταν: «Κάνω έκκληση στα ΜΜΕ και στα pay roll των επιχειρηματικών συμφερόντων… υπάρχουν και άλλες περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία όπως η Πιερία»!

    Κεραυνοί από Άδωνι

    Η εμφάνιση του κ. Καραμέρου με γιλέκο εργασίας προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη επιτιθέμενος παράλληλα σε όσους τον είχαν επικρίνει που εμφανίστηκε με νανο-γιλέκο στην εκπομπή του προκειμένου να προωθήσει τις πωλήσεις.

    «Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε στο tweet του ο κύριος Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί»…



    ΣΧΟΛΙΑ